Resolved Question

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

Beste Antwoord

GuruB

HiAls u wilt betrouwbaar en stevigheid, krijgen de Compaq. ze hebben een van de sterkste in de behuizing portables. Itis lichtgewicht, zeer snel, en jij moet donot te voeren rond herstel schijf IFIT ooit mislukt omdat het is gebouwd in een speciale partitie op uw harde schijf.

Het heeft wi-fi, goed voor gaming, uiterst betrouwbaar en een zeer mooi scherm. veel studenten de voorkeur aan de kleine omvang van de Compaq. het gaat vooraf geladen ook.

Hun is ook Acer Aspire die een beetje sneller, en komt beladen met Vista, wi-fi, etc. ... alle toeters en bellen.

Wat voor HP en Dell, ze zijn goede laptops, maar als ze breken, moet u contact opnemen met het bedrijf 90% van de tijd dat het, zijn het een stel ik waterdicht of toch bijna.Uw keuze ... ook, Acer is zeer goedkoop, maar elke dollar waard als Compaq.

Beantwoord door GuruB 1 maand geleden

Answers

AskNow

IBM of Lenovo (hetzelfde) hebben grote laptops voor school. Onze school heeft een laptop programma en IBM is de enige Windows-computer die ze ondersteunen. Ik heb een X61, maar dat is een tablet en heeft nog een cd-station. Ik stel voor om een van de Lenovo notebooks tho! Ze werken fantastisch! (vooral hun ThinkPad serie die is wat mijn comp is)

Beantwoord door AskNow 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

Fashion...

Als je kleine handen hebt, zijn een van die Netbooks boete ... 350 dollar of zo, WinXP, steunt MS Office (of OpenOffice). Ontvang een floppy drive die loopt via USB-poort en je bent klaar. De enige vangst: het is niet snel, maar het moet wel goed voor kantoor-apps en de netto-surfen.---

Kasey C, PC goeroe sinds Apple II dagen

Make it idiot proof en iemand maakt een betere idioot.

Beantwoord door Fashion... 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

frank

goed Dell maakt 2 laptops die goed zijn en minder duur dan de MacBooks. De MacBooks zijn betrouwbaarder denk ik, maar zijn tegen een hogere prijs. De Dell Inspiron verkoopt voor onder de XPS 900 en verkoopt voor onder 1.400 ik denk, maar ik denk niet dat je elke laptop die dagen dat diskettes accepteert vinden. Hope this helps!

Beantwoord door frank 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

wilco

Je hebt niet vermeld hoeveel geld ben je klaar om te besteden. Als u niet gaat om 3D spellen te spelen op, dat is goed, want het bespaart u wat geld.Als je "snel" laptop, ga dan voor dual core processor van 2,0 GHz of hoger en veel RAM. Verkrijg tenminste 1 GB voor Windows XP en ten minste 2 GB voor Vista. Krijg 4 Gb als je het kunt veroorloven - geheugen is goedkoop en effecten prestaties sterk (alleen in gedachten te houden als u meer dan 3 GB RAM-geheugen 64-bits versie van Windows krijgen geïnstalleerd moet worden, omdat 32-bits versies een limiet van 3 Gb hebben )U moet draagbaarheid, dus kijk voor notebooks met een 13-14 inch scherm. Hier is een voorbeeld: http://www. desktoplaptopreviews.ca / lapto ...

Beantwoord door wilco 1 maand geleden

Beoordeel nu: 1 2 3 4 Gemiddelde beoordeling: 0.00 / 0 beoordelingen

  • Previous
  • 1
  • Next